FRC clubmatch

We zijn afgelopen Zondag naar de clubmatch van de Flatcoated retriever club geweest. Met onze baby's mochten we net aan mee doen in de ''Jongste puppy klasse''. Het was verschrikkelijk weer, het regende heel hard. Dus het werden al snel verzopen katjes ipv zachte fluffy baby's haha. We waren jongste van alle pups, maar de meiden deden het ontzettend goed voor een eerste keer! We zijn erg tevreden met het rapportje van Flora en Suus. Verder hebben we er een leuke dag van gemaakt, er stonden wat kraampjes en daar hebben we natuurlijk wat leuke dingen geshopt. Daarna zijn we snel naar huis gegaan, want we zijn zeiknat geregend. 

Lees meer »

Geboren!

Eindelijk! Daar zijn ze dan Lucy(Jackanapy's Talk Gossip) en Smoke(Whizzbang's Smoke Without Fire) zijn 1 juni ouders geworden van 6 prachtige pupjes.

Lees meer »

Voorbereidingen

De voorbereidingen zijn in volle gang! De werpkist is bijna af.Lucy test hem eventjes uit, volgens mij is die goedgekeurd!

Lees meer »

Zwanger!

Vandaag was het dan zover de echo! Lucy is nu ongeveer 32 dagen zwanger! We zijn ontzettend blij. De dierenarts zag dat sommige pupjes lekker aan het bewegen waren, en 1tje had zelfs de hik. Lucy is al ietsje ronder, dus afwachten wanneer ze echt een dikke buik krijgt! We kunnen niet wachten om de pupjes te ontmoeten. Helaas kan ik geen filmpjes toevoegen op de website. Dus hierbij een link van de facebook pagina waar ik het filmpje opgezet heb:

Lees meer »

We wachten in spanning af

Lucy is gedekt! Vrijdag ochtend vroeg hebben wij progesteron geprikt bij Lucy, en het was HET perfecte moment. Dus we zijn die ochtend gelijk naar Zuidwolde gescheurd om Smoke te bezoeken. Alles is goed verlopen en over 4 weken laten we een echo maken, en kunnen we zien of Lucy zwanger is. Dus we gaan flink duimen!! Hele spannende 4 weken.

Lees meer »

Lucy is loops!

Ze hield het een beetje geheim maar Lucy is loops! Ze houdt zich erg goed schoon, dus het was nog even lastig om te zien of ze loops was. Maar het is zover. Nu is het alleen nog afwachten wanneer het moment is dat ze gedekt kan worden. Wij hopen dat dit allemaal goed verloopt. We houden jullie op de hoogte!

Lees meer »

Yes we mogen het eindelijk delen!

De Flatcoated retriever club heeft ons fokplan goedgekeurd! En dus kunnen wij nu eindelijk delen dat wij een nestje op de planning hebben staan. Lucy moet nog loops worden, dus dit is nog even afwachten als het goed is gebeurd dit al snel. Het is nog erg spannend en nieuw voor ons, want dit is ons eerste nestje! Al jaren dromen wij van een eigen gefokt nestje, maar nu is het dan het goede moment! Na veel speur en uitzoek werk hebben wij een geschikte reu gevonden voor Lucy. Smoke is de gelukkige! Wij hebben al een leuke wandeling met onze honden en Smoke gemaakt. Zo hebben we een nog beter beeld van hem gekregen, en we zijn alleen nog maar enthousiaster geworden! En hebben Lucy en Smoke elkaar natuurlijk ook alvast ontmoet. Wij kunnen niet wachten! 

Lees meer »